Tapak Poker Rigged – Apa Kebenarannya?

Poker

Mereka memukul papan kekunci yang menyatakan ‘laman web ini dicurangi’ di kotak sembang ketika mereka patah. Terlalu kerap, anda telah menyaksikan atau mendengarnya, tangan yang kuat mengalir ke tangan yang kurang rendah diri atau pemanggil yang mengerikan melepaskan tangan dengan sebaik mungkin.

Adakah ia hanya poker? atau, mega888 adakah kebenaran mengenai dakwaan bahawa laman web poker dalam talian dicurang? Oleh itu, untuk menjawab soalan itu, pertama-tama kita harus melihat bagaimana laman web poker dalam talian ‘menjual’ kad dan membuat penentuan rombakan.

Penggunaan Random Number Generator yang paling umum terkenal dalam industri permainan sebagai pilihan untuk mengacak dan menyerahkan kad kepada pemain di meja. Walaupun, banyak yang mendakwa bahawa mereka dapat memecahkan RNG dan meramalkan kad yang akan datang, bukan hanya teori ini tidak masuk akal, hampir mustahil kerana kebanyakan laman web poker dalam talian menggunakan teknologi canggih untuk menghasilkan RNG yang melebihi kemampuan pengaturcara biasa. untuk rehat.

Namun, adakah laman web poker dicabul kerana aksi buruk dan rentak, dan mungkinkah ‘kod’ itu retak? Jawapan untuk kedua-dua soalan itu adalah YA! Laman web ini diperdaya dengan cara bercakap dan sangat mungkin untuk menyahkod bagaimana perisian berfungsi untuk mendapatkan kelebihan persaingan berbanding pemain lain di meja anda.

Pertama, selain dari RNG, terdapat beberapa subrutin yang digunakan di laman web poker dalam talian untuk menentukan kemenangan dan tindakan mendorong. Bukan RNG yang penting dalam mencari tahu apa yang sebenarnya berlaku di belakang tabir, kerana subrutin, algoritma dan program tambahan yang benar-benar menentukan kemenangan.

Kedua, sesiapa sahaja yang tahu apa yang harus dicari dalam subrutin tambahan ini, dengan mudah dapat memecahkan kod dan menghasilkan lebih banyak tangan yang menang dan pot yang lebih besar. Walaupun ada yang mendakwa ini menipu, pada hakikatnya, ia tidak berbeza dengan menghitung kad dalam blackjack. Pengiraan kad tidak menipu, ia hanya memberi anda kelebihan tambahan (dan kelebihan tidak adil menurut kasino) untuk menang di blackjack.

Walaupun begitu, melanggar kod adalah mungkin dan kemampuan seseorang untuk “melihat” apa yang berlaku di sebalik program perisian tidak lebih daripada kelebihan berbanding pemain lain di meja. Laman web poker dalam talian tidak mahu orang mempelajari perisian mereka, kerana mereka harus menjaga perisian mereka adil untuk semua pemain.

Walau bagaimanapun, apabila anda selalu mendapat rentak buruk ketika anda mempunyai tangan yang terbaik, itu tidak adil! Oleh kerana laman web poker dalam talian tidak akan mengubah cara perisian mereka berfungsi (dan memberikan rentak buruk berulang-ulang kali), adalah kelebihan anda sebagai pemain poker dalam talian untuk belajar bagaimana perisian berfungsi dan bagaimana anda dapat menyesuaikan permainan anda untuk menang melawan program .

Adakah laman web poker dalam talian dicurang? Ya, memang demikian, tetapi mereka tidak dirancang untuk membuat anda kalah lebih dari yang dirancang untuk membuat anda menang. Rahsia terletak pada mengetahui program dan bagaimana memanipulasinya untuk keuntungan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.